قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۷/۱۷ - ۱۷:۴۳
در فیس بوک وزیر امور خارجه مطرح شد

از رگ سیاتیک ظریف تا انتقاد از تیتر یک روزنامه

وزیر امور خارجه ضمن ابراز ناراحتی از درز سخنانش در جلسه محرمانه، از تیتر دیروز یکی از روزنامه‌ها به‌شدت انتقاد کرد.

از رگ سیاتیک ظریف تا انتقاد از تیتر یک روزنامه
به گزارش سراج24 محمد جواد ظریف در واکنش به تیتر یک روزنامه در روز گذشته، در فیس بوک خود ابراز ناراحتی کرد. وی با نوشتن مطلبی از این روزنامه انتقاد کرد.
 
«ساعت 9 و نیم شب است و تازه از بیمارستان و مطب پزشک برگشته‌ام و توانسته‌ام قدری بنشینم تا این مطلب را برای شما بنویسم. امروز صبح، بعد از دیدن تیتر یک روزنامه، کمردرد و پادرد شدیدی گرفتم. حتی نمی‌توانستم راه بروم یا بنشینم. فکر کردم دیسک کمر و سیاتیک گرفته‌ام. فقط توانستم دو ملاقات خارجی را انجام دهم.
 
بقیه برنامه‌ها را لغو کردم. جلساتم با بعضی از معاونین وزارت خارجه را در حالت استراحت انجام دادم. وقتی 4-5 ساعت استراحت مشکل را حل نکرد، ساعت 5 بعدازظهر دفترم در وزارت امور خارجه را ترک کردم و به بیمارستان رفتم. خدا را شکر ام‌آرآی نشان داد که مشکل من بیشتر عصبی و اسپاسم عضلانی است و با ورزش درست می‌شود. از برادر و دوست عزیزم دکتر سیدرضا رضوی، پزشک بزرگوار و عارفی که بیش از 90 دقیقه با محبت فراوان تلاش کرد که درد مرا آرام کند بی‌نهایت سپاسگزارم.
 
به‌هرحال، روز تلخی بود ولی برای من بسیار آموزنده. یاد گرفتم که هرچه می‌خواهم بگویم علنی و عمومی بگویم وگرنه بازار سوءاستفاده بسیار داغ است.
 
باعث تأسف است که یک و نیم ساعت بحث جدی، صمیمانه و خصوصی با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، که صراحتاً توافق شده بود محرمانه و غیرقابل نقل خواهد ماند، در چند جمله خلاصه شد که هیچ ارتباطی با بحث مفصل من نداشت و به مطبوعات درز داده شد. بدتر از آن افرادی که خود را قاضی صداقت بنده دانسته و با تیتر کوچک صداقت مرا می‌ستایند، با بزرگ‌ترین تیتر ممکن جمله‌ای را به‌عنوان نقل قول مستقیم از بنده منتشر کردند که با آنچه گفته بودم مطابقت نداشت. جالب آنجاست که کسانی که ادعای ولایت‌مداری دارند جلوتر از رهبری حرکت می‌کنند و هیچ از خود نمی‌پرسند که اگر ایشان مصلحت می‌دیدند خودشان مصادیق را روشن می‌فرمودند.
 
به‌هرحال سخنگوی وزارت امور خارجه مطلب را تکذیب کرد، ولی من درس مهمی را آموختم. دوستان عزیزی که مطالب جلسه محرمانه را بدون توجه به محتوای مطلب به سلیقه خود به بیرون منعکس کردند، من‌بعد تنها توقع اظهار نظر رسمی در جلسات علنی از بنده داشته باشند.
 
چند بیت از مولانا برای حسن ختام
 
تو مکن تهدیدم از کشتن که من
تشنه زارم به خون خویشتن
آزمودم مرگ من در زندگی است
چون رهم زین زندگی پایندگی است
 
شبتان بخیر. شاد و سربلند باشید».
 
منبع: خبرگزاری بسیج
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••